Matkasser i Norge

Hello Fresh

Hello Fresh er et tysk selskap som leverer måltidskasser i over 16 land. De etablerte seg i Norge i 2021, og har hatt relativt stor suksess på kort tid.

Per uke kan man få 3, 4 eller 5 måltider til enten 2 eller 4 personer. Man kan også velge hvilken kategori man foretrekker, som fisk, kjøtt, vegetarisk osv. Prisene varierer etter hvor mye man bestille, og det blir billigere per porsjon om man bestiller den største – altså 5 måltider til 4 personer. Prisen per porsjon er fra 52,50 til 108,-.

Man kan enkelt bestille og endre abonnementet sitt via deres nettside eller app. De har ingen bindingstid, og har støtte for å hoppe over en uke.

Maten leveres i pappesker og plastposer, og frysevarer pakkes i isoporboks med kjøleelementer.

Adams Matkasse og Godt Levert

Adams Matkasse og Godt Levert drives av samme selskap, og tilbudene deres er svært like. De eies begge av svenske LMK Group som leverer matkasser i Skandinavia. Disse er blant de selskapene som har drevet lengst med matkasser i Norge.

Hver uke kan man få levert 3, 4 eller 5 måltider til 2, 4 eller 6 personer. Prisene varierer fra 96,- til kun 35,- per porsjon med “ny kunde rabatt”. Ordinær pris er 50,- per porsjon dersom man bestiller 5 måltider til 6 personer. Prisene varierer også litt etter hvilke retter man velger.

Det er mulig å velge nøyaktig hvilke retter man ønsker hver uke gjennom nettsiden eller appen. Det er vanligvis rundt 40 retter å velge mellom, med god variasjon i forskjellige kategorier. Man kan også hoppe over en uke om man ønsker det.

Sist undertegnede prøvde Adams Matkasse ble maten levert i pappesker.

Kokkeløren

Kokkeløren er en mindre aktør som leverer til Østlandet. De fokuserer på bruk av gode råvarer, og har fått pris av flere anmeldere for deres høye kvalitet.

Man kan bestille 3 retter i uka til 2 voksne, 2 vokse og 2 barn eller 4 voksne. Prisene varierer fra 132,50 til 95,- per porsjon – avhengig av hvor mye man bestiller.

Man bestille via nettsiden, og man kan velge mellom å få levert hver eller annenhver uke. Gjennom Meny sin nettbutikk kan man også bestille enkelte måltider fra Kokkeløren til 199,- for en pakke med 2 porsjoner.

Nettmat.no

Nettmat.no leverer matkasser i Rogaland og Oslo-området.

De tilbyr bestilling av 3, 4 eller 5 måltider til 2, 4 eller 6 personer per uke. Prisene går fra 133,- til 51,50 per porsjon – avhengig av antallet måltider man bestiller.

Man bestiller via nettsiden, og man kan velge mellom mange forskjellige retter.

Spisriktig.no

Spisriktig leverer matkasser til flere stedet i Norge, og har fokus på sunn, kalorifattig mat.

De tilbyr veldig fleksibel bestilling med måltid til 4, 5, 6 eller 7 dager til alt hva èn voksen til 5 voksne og 4 barn. Prisen for èn voksen 4 dager i uka blir 105,- per porsjon, mens for 5 voksne 7 dager i uka blir det 94,50 per porsjon.

Man kan velge hva hovedingrediensen i hvert måltid skal være, men via nettsiden kan man forandre på dette hver uke.

Oda oppskrifter

Oda (tidligere Kolonial.no) leverer ikke matkasser direkte, men de har en stor liste med oppskrifter på nettsiden sin, der man kan enkelt legge ingrediensene i handlekurven. For de som bor på Østlandet kan dette være et fleksibelt alternativ til abonnement på matkasser.

Man kan velge å bestille til så mange personer man vil, og prisene per porsjon varierer etter ingrediensene i hver oppskrift, men er typisk mellom 40,- og 60,-. Siden Oda også selger alle andre matvarer, er det veldig praktisk å legge til tilbehør eller øke mengden av en viss matvare om man så ønsker.

Morgenlevering.no

Morgenlevering er ikke som de andre matkassene, da de kun leverer frokost, og man abonnerer ikke på dette.

Man velger hva man bestiller av enten enkeltvarer eller pakker med f eks brød, pålegg, jus og melk. Prisen er noe stiv, men varene har høy kvalitet og leveres tidlig på morgenen.

Dette passer som en fin gave til de som har alt, eller som noe man kan kose seg med til hverdags eller helg.

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern