Siste artikler

Spar penger og miljø ved å lage egen rømme

I Norge spiser vi en del rømme, creme fraiche og lignende meieriprodukter. Alle disse er laget ved å ta fløte gjennom en gjæringsprosess man kaller syrning...

Du trenger bare kremfløte

I butikken idag finner man mange typer melk og fløte. Hovedforskjellen på alle variantene er bare fettprosenten som varierer fra 37% (kremfløte) til 10% (kaffefløte). I tillegg har vi laktosefri fløte og melk...

Hjemlevering av mat i 2020

2020 har vært et spennende år for de som følger med på hvordan dagligvaremarked på nett beveger seg. I forbindelse med koronatiltak avduket endelig Coop sin løsning for mat på nett. De slenger seg da inn i kampen om kundene med Kolonial...

3 spennende retninger for mat på nett

IT og internett har nå i flere tiår dundret og smyget seg gjennom samfunnet, økonomien og livene våre. Det er nyttig å tenke på omveltningene IT har ført til som en revolusjon i to bølger...

Bør du spare penger på mat?

I Norge er vi ganske fæle på å spare penger på mat. Det er ikke så rart det er matpakka det strammes inn på når man ser etter ting å kutte kostnadene...