Villa Paradiso Pizzadeig Fersk

Fersk, 210 g
Villa Paradiso Pizzadeig Fersk
64,90
Kolonial
309,05 kr/kg
210 g

Vi har gjort mye av jobben for deg, men litt må du også gjøre selv… Villa Paradiso pizzadeig er langtidshevet ved lav temperatur og klar til bruk. De beste arbeidsforholdene får du hvis du tar deigen ut av kjøleskapet minst en time før den skal i ovnen. Da blir den mykere og lettere å jobbe med. Samtidig kan du varme opp stekeovnen til maks temperatur. Bruk gjerne pizzastein eller stål dersom du har det. Deretter gjør du klar alle andre ingredienser, slik at alt er klart når pizzaen skal i ovnen. Bruk godt med mel på benken når pizzaen skal bakes ut – gjerne semola/durum eller pizzamel. Hvis du bruker hendene i stedet for kjevle vil du bevare mest mulig luft i deigen. Jobb deigen utover fra midten med sirkulære bevegelser til ønsket størrelse og tykkelse. Smør deretter på tomatsaus og stek i ovnen til deigen begynner å få farge. Ta den så ut og legg på ost annen topping som skal steke med og stek ferdig. Skal du bruke spekeskinke anbefaler vi at denne legges på når pizzaen er ferdigstekt. Vær forsiktig med mengde topping, da dette fort kan gjøre bunnen myk og fuktig. Drypp gjerne over noen dråper god olivenolje og legg på et par friske basilikumblader før servering. Buon appetito!

Næringsinnhold per 100g

Karbo
66g
Fett
2g
Protein
12g
Sum
62kcal

Tilsetningsstoffer

Vann

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern