Kaffirlime, blader, hele

Kaffirlime, blader, hele
48,21

Hvordan du tørker blader gjør en enorm forskjell for formen, tørket i solen vil gi delikate krøllete blader, mens vakuumtørking vil gi stive faste blader Våre Kaffirlimeblader er akkurat det, stive faste blader – dette sikrer at smaken lagres i bladene og ikke går tapt i tørkeprosessen. Hvordan lage mat med kaffirlime? Når du bruker tørkede blader, hjelper varmen og fuktigheten i matlagingen dem å frigjøre smaken. Når du lager mat med kaffirblader, er det best å tenke på dem som et slags aromatisk laurbærblad – oftest brukt til å fylle karriretter, supper, kraft eller stir fry. Når du bruker tørkede blader, hjelper varmen og fuktigheten til matlagingen dem å frigjøre smaken. Bortsett fra supper og buljonger, kan kaffirlime blader også brukes til å infusere alt fra syltet juice til saltkur eller sukkersirup.

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern