Soppen er plukket ved foten av pyreneene, i et område omgitt av 7 naturparker, området kjent for sine store mengder trøffel og annen villsopp. Mange av smaksforbindelsene i kantareller er fettløselige, så de er fantastiske tilberedt i smør eller fløte og servert over pasta eller på toast. De lager en dekadent soppsuppe eller fløtesaus, eller til stekt kylling med kantareller. De er gode i risotto, eller eggeretter som omeletter eller i f.eks. quicher og frittatas. Tilbereding: Skyll/vask med kaldt vann, bløtlegg deretter i varmt vann i ca. 30 minutter eller kok i varmt vann eller melk i ca. ett minutt. Klipp/skjær vekk eventuelt hard stilk. Smaksprofil: en subtil balanse av sort pepper, smør, aprikos og jordnoter. Farge: Gul/oransje Vekt: 10 gram tørket sopp tilsvarer omtrent 100 gram fersk. Inneholder: Tørket, viltvoksende kantarell Tips: ta gjerne vare på vannet eller melken soppen er trukket i, og bruk det i andre retter.