Pinnekjøtt av Lam fra Villsau

Pinnekjøtt av Lam fra Villsau

Havlufttørket festmat av norske lam med rygg og bog, men uten skank. Kjøttet saltes og tørkes i ren havluft på gammeldags vis. Vår produksjonsmetode har lang tørketid og gir dermed et mer smakfullt kjøtt. Villsaurasen er ikke avlet frem for å gi størst mulig slakt, men for å utnytte beiteressursene best mulig. Et bærekraftig, godt pinnekjøtt.

Næringsinnhold per 100g

Karbo
0g
Fett
34g
Protein
25g
Sum
400kcal

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern