En norsk tradisjon – okserullen har like dype røtter på nordøstlandet som lammerull har det langs kysten. Vår okserull er garantert laget av oksekjøtt og produsert etter gammel prosess, helt uten vanntilsetning eller bindemidler som gelatin eller svor. Utgangspunktet er magert kjøttråstoff med kun 5% fett. Kjøttet strimles og krydres med løk, pepper og ingefær. Når rullen er laget blir den lakesaltet før den kokes i pose, noe som gir et rent og smakfullt produkt. Okserullen selges hel (kokt i kraft) i 600 grams størrelse (og 2,5 kg for ferskvaredisker), samt skåret i hhv 100 og 200 grams pakninger. ARON MAT OKSERULL er godkjent for bruk av Spesialitet-merket.

Næringsinnhold per 100g

Karbo
0.6g
Fett
7g
Protein
20g
Sum
146kcal

Tilsetningsstoffer

Sukker
Natriumaskorbat
Natriumnitritt

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern