Norske kokker foretrekker and fra Holte Gård. De aller beste restaurantene i Norge serverer vår and, og vi er stolte over alle gode tilbakemeldinger på våre ender som er klekket, oppvokst og slaktet her på gården. En fordel med et eget slakteri på gården er at fuglene slipper transport over lange avstander. Dette minsker skader og utsetter dem for mindre stress. For oss er høy kjøttkvalitet viktig, og anda på Holte Gård vokser opp i et naturlig tempo, på et spesialtilpasset fôr og med god plass til å boltre seg på. Vi tror at disse forholdene er avgjørende for produktets kvalitet. And er en fantastisk råvare! Kjøttet er smaksrikt, saftig, og ekstremt mørt. Det finnes uendelige måter å tilberede og servere and på

Næringsinnhold per 100g

Karbo
0g
Fett
28g
Protein
13.1g
Sum
337kcal

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern