Kryddersilden vår er laget av norsk vårgytende sild av ypperste kvalitet. Fersk hode- og halekappet sild blir krydret med vår hemmelige krydderblanding og langtidsmodnet i tønne. Deretter blir den filetert for hånd og lagt i spann/glass tilsatt Norrøna krydderlake. Med kryddersilden vår i kjøleskapet, er et godt, lettvint og sunt måltid alltid tilgjengelig. Skyll og tørk av sildefiletene med tørkepapir og de er klare til bruk. Våre favoritter: - Strimlet sild i lompe – gjerne sammen med snøfrisk, salat, tomat og avokado. - Klassisk sildelunsj/middag: sildefilet, potet, kålrotstappe, løk, rødbete, egg og rømme. - Asiatisk inspirert sildesalat av mango, tomat, løk, fersk chilli, koriander og lime. - En raus skive av favorittbrødet servert med sild, egg, rødløk og rømme.