Wangensten Raket Fjellørret Filet Wangensten Filet

Wangensten Raket Fjellørret Filet Wangensten Filet

Norsk brunørret har svømt i våre fjellvann siden siste isttid. I Sirdalsvannet drives produksjon av fjellørret hvor det kalde, friske vannet gir langsom vekst og dermed en råvare med en helt unik kvalitet. Ørreten saltes med Havsnø og modnes deretter i butt i 12 måneder før den pakkes for salg. På gården Færden i Valdres har familien Wangensten raket ørret i generasjoner. Alledrede på 1800-tallet ble det hentet ut ørret fra vannene omkring som ble foredlet på gården. I dag foregår produksjonen i moderne lokaler, men oppskriftene og kravene til kvalitet er de samme.

Næringsinnhold per 100g

Karbo
1g
Fett
3.8g
Protein
19.5g
Sum
116kcal

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern