Nyhuus Eplemost Gvarvianer Sorbus

Nyhuus Eplemost Gvarvianer Sorbus

Mosten Gvarvianer Sorbus er presset av Aromaepler og rognebær. Aroma har god balanse mellom syre og sødme. For å tilpasse mosten til vilt og kraftige kjøttretter, har vi tilsatt saft av rognebær, som gir en spennende bitterhet og lekker farge. Laget av Telemarksepler, dyrket på Nyhuus Gard og rognebær høstet på Nyhuus Gard. Presset på Telemark Frukt-& Bærpresseri. Utviklet i samarbeid med Henrik Siversson, som har lang erfaring med samarbeid med lokalmatprodusenter.

Næringsinnhold per 100g

Karbo
10.2g
Fett
0.1g
Protein
0.1g
Sum
43kcal

Tilsetningsstoffer

Aroma

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern