Fenalår Glasert med Honning

Fenalår Glasert med Honning

Våre fineste lammelår gnies inn med norsk honning og legges i grovsalt i et skråstilt kar med åpen spuns. Etter som saltet trekker inn i låret, kommer vannløselige proteiner og smaksstoffer ut. Dette bruker vi til å vanne låret ut før det henges til tørk i vårt tørkeri i Grøtfjorden. Her henger det mørkt og luftig i ren havluft inntil det har fått rundt 2/3 av rå vekt. I 2017 ble Fenalåret vårt tildelt NM-Gull og i 2019 ble det kåret til Norgesmester. I tillegg har fenalåret også spesialitetsmerket.

Næringsinnhold per 100g

Karbo
0.7g
Fett
17.9g
Protein
29.4g
Sum
281kcal

Tilsetningsstoffer

Dekstrose
Natriumaskorbat
Natriumnitritt

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern