Nyrøykte Sider

Nyrøykte Sider

Vossatraktene sin favoritt til jul, pinnekjøtt har fått mange tilhengjara over heile landet. Og er i dag noko av det mest ettertrakta på juleborda. Sidene vert lakesalta etter rike mattradisjonar, og røykte over open eld med orreved frå nærmljøet. Desse Pinnesidene er ikkje tørka og må frysast ved lagring. Eit kvalitetsprodukt sikra av gode handtverkakrar gjennom generasjonar. Middagen lagar du som du vil, men slik gje me: pinnekjøtet vatnast i ein kjele 8-12 timar. tøm ut vatnet og legg bjørkepinnar i bunn av pannen. fyll opp ca 4 cm i kjelen. Damp under lokk i 2,5-3 timar. når det slepper beinet lett er det klart til servering. i mellomtida kan du synge ein song eller klemme nokon du er glad i. men ikkje gløym tilbehøret! kokte poteter og kålerabistappe er klassikarane. Øl og akevitt har også hørt med for dei som er gamle nok til slikt. God Apetitt

Næringsinnhold per 100g

Karbo
0g
Fett
20g
Protein
18g
Sum
235kcal

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern