Caso VacuChef 77 vakuumpakker

Sett vakuumpakket kjøtt eller grønnsaker i sous vide ved lav temperatur i lang tid og få et perfekt mørt, saftig og smaksrikt resultat. Samtidig bevares vitaminer og mineraler, slik at maten også er sunn. Dette oppnås ved hjelp av VacuChef 77 fra Caso, som er en helautomatisk vakuumpakker med en kapasitet på 11,5 liter. Ved vakuumpakking av mat vil den også holde seg fersk opptil åtte ganger så lenge VacuChef 77 er laget for poser med en bredde på 30 cm. og den har en sterk, profesjonell vakuumpumpe (77 liter / min). Vakuumpakkeren er laget av rustfritt stål og har et gjennomsiktig lokk av  plexiglass. Følg prosessen og juster tiden ved hjelp av det digitale displayet.
Caso VacuChef 77 vakuumpakker
17165,-
Bakeren og Kokken
Fra Caso

Sett vakuumpakket kjøtt eller grønnsaker i sous vide ved lav temperatur i lang tid og få et perfekt mørt, saftig og smaksrikt resultat. Samtidig bevares vitaminer og mineraler, slik at maten også er sunn. Dette oppnås ved hjelp av VacuChef 77 fra Caso, som er en helautomatisk vakuumpakker med en kapasitet på 11,5 liter. Ved vakuumpakking av mat vil den også holde seg fersk opptil åtte ganger så lenge VacuChef 77 er laget for poser med en bredde på 30 cm. og den har en sterk, profesjonell vakuumpumpe (77 liter / min). Vakuumpakkeren er laget av rustfritt stål og har et gjennomsiktig lokk av  plexiglass. Følg prosessen og juster tiden ved hjelp av det digitale displayet.

Hva gjør allematpriser?

Vi samler inn priser på dagligvarer i Norge. Vi går automatisk gjennom nettbutikker og samler tilbud slik at det blir enkelt å sammenligne priser og utvalg.

Hvis du ønsker å bidra eller har spørsmål kan du ta kontakt på hei@allematpriser.no.

Personvern